NOVĚ ZAJÍMAVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ OD FIRMY TRAXXAS

Barevné záslepky Traxxas konektoru

Barevné záslepky Traxxas konektoru

Pomocí těchto barevných záslepek můžete snadno odlišit, který akumulátor je nabit, vybit či připraven pro dlouhodobé skladování. Záslepky jsou kompatibilní se starým i novým typem konektorů Traxxas.

  • Zelená záslepka = plně nabitý akumulátory (Charged)
  • Modrá záslepka = akumulátor je připraven pro dlouhodobé skladování (Storage)
  • Šedá záslepka = akumulátor je vybitý (Discharged)

Kromě stavu nabití akumulátorů záslepky rovněž zamezují vniku špíny do konektoru. Dodávaná sada obsahuje 4x zelenou, 4x modrou a 4x šedou záslepku. Záslepky lze koupit pod objednacím číslem TRA2943.

Fixace motoru pro 2WD modely Traxxas

Fixace motoru pro 2WD modely Traxxas

Správné nastavení mezizubové vůle je klíčové pro zajištění vysoké životnosti ložiska motoru a ozubených kol. Traxxas pro Vás připravil speciální adaptéry přesně vymezující polohu motoru pro 7 nejpopulárnějších převodových poměrů. Správné upevnění motoru je tak velmi snadné, navíc adaptéry zamezují, aby se motor pohyboval.

Způsob použití adaptéru je uveden na obrázku. Dodávaná sada obsahuje celkem 5 adaptérů, které pokrývají 7 nejoblíbenějších převodových poměrů. Sada je určena pro všechna 2WD auta Traxxas v měřítku 1:10 (Bandit, Stampede, Monster Jam, Big Foot, Craniac, Skully, Rustler, Slash). Motor může být Stejnosměrný Titan 12T i střídavý Velineon 550.

Sadu fixačních adaptérů lze zakoupit pod objednacím číslem TRA3790.

Nová redukce z Traxxas iD konektoru

Nová redukce z Traxxas iD konektoru

S ohledem na nové 4-článkové LiPo akumulátory pro modely Traxxas X-Maxx 8S je nově k dispozici nový adaptér pro dvou až čtyř článkové LiPo akumulátory Traxxas s iD konektorem. Součástí výstup adaptéru je tvořen konektorem 5ti pinovým JST-XH, součástí balení jsou redukce na čtyř a tří pinové JST-XH konektory.

Redukci lze zakoupit pod objednacím číslem TRA2938X.

Položky budou naskladněny v průběhu října 2017