Traxxas Bandit - skvělá výkonná Buggy

Traxxas Bandit - Klenot mezi RC modely aut typu Buggy

V světě rádiem řízených modelů se značka Traxxas těší velké oblibě a uznání. Jejich modely jsou známé svou výkonností, odolností a inovativními prvky. Mezi těmito adrenalinovými stroji vyniká jeden model, který se stává srdcovou záležitostí pro mnohé fanoušky RC modelů - Traxxas Bandit.

Co je Traxxas Bandit?

Traxxas Bandit je elektrický buggy v měřítku 1:10, který je navržen tak, aby poskytoval rychlou a vzrušující jízdu na různých typech terénu. Ať už se jedná o hladký asfalt, štěrkové cesty nebo i mírně náročný terén, Bandit se doma necítí nikde lépe než právě tam, kde může naplno ukázat své schopnosti.

Design a konstrukce

Bandit se může pochlubit aerodynamickým designem, který nejen dobře vypadá, ale také zvyšuje jeho výkonnost. Jeho šasi je vyrobeno z pevného plastu, který odolává nárazům a chrání vnitřní komponenty. Měkké pneumatiky s hlubokým vzorkem zajišťují vynikající přilnavost a kontrolu na různých površích.

Výkon a rychlost

Srdcem Bandita je výkonný elektrický motor, který umožňuje dosáhnout vysokých rychlostí. Díky kvalitnímu regulátoru otáček (ESC) může model řidiči nabídnout hladké zrychlení a jemnou kontrolu nad jízdou. Při použití vhodného akumulátoru může Bandit dosahovat rychlostí, které se blíží až 110 km/h, což je na model v měřítku 1:10 více než úctyhodné.

Odolnost a údržba

Traxxas je známý svou schopností vytvářet modely, které vydrží tvrdé zacházení, a Bandit není výjimkou. Je vybaven robustním zavěšením, odolným proti nárazům a tlumícím systémem, který absorbuje otřesy i na nejdrsnějších tratích. Údržba je relativně jednoduchá a díky obrovskému množství náhradních dílů a upgradů je možné Bandita snadno vylepšit a přizpůsobit podle vlastních představ.

 Komunita a podpora

Vlastnictví Traxxas Bandita automaticky znamená přístup k rozsáhlé komunitě nadšenců a odborníků. Traxxas má vynikající zákaznickou podporu a nabízí mnoho online zdrojů, které pomáhají novým i zkušeným řidičům lépe pochopit a využívat jejich modely. Ať už potřebujete radu ohledně údržby, tuningových tipů nebo jen chcete sdílet své zážitky, Traxxas komunita je aktivní a vstřícná.

 Závěr

Traxxas Bandit je více než jen další RC model auta. Je to synonymum pro rychlost, odolnost a zábavu. Ať už jste zkušený RC závodník nebo nadšený amatér, Bandit vám nabídne nezapomenutelné zážitky a hodiny vzrušující zábavy. S jeho možnostmi upgradů a podporou komunity může tento model růst společně s vašimi schopnostmi a zájmy. Pokud hledáte spolehlivého, výkonného a vzrušujícího parťáka pro vaše RC dobrodružství, Traxxas Bandit je jasná volba.

Několik variant

Na našem e-shopu nabízíme široký výběr modelů Traxxas Bandit, které jsou dostupné v různých barevných provedeních i výkonnostních variantách. Vyberte si právě ten, který nejlépe odpovídá vašim představám a potřebám.

Traxxas Bandit

Traxxas Bandit 2WD 1:10

Traxxas Bandit je hbitý a rychlý RC model auta 2WD Buggy s LED osvětlením. Pohon motorem Titan 550 s regulátor XL-5 s podporou LiPo akumulátorů. RC souprava TQ 2.4 GHz. Součástí je pohonný akumulátor NIMG a rychlo-nabíječ. Rychlost až 56 km/h.
Traxxas Bandit

Traxxas Bandit LED 2WD 1:10

Traxxas Bandit je hbitá a rychlá 2WD Buggy s voděodolnou elektronikou s minimálními nároky na údržbu. Pohon motorem Titan 550 s regulátorem XL-5 a podporou 2S LiPo akumulátorů. RC souprava TQ 2.4 GHz. Součástí je pohonný NiMH akumulátor a USB‑C nabíječ. Rychlost až 56 km/h.
Traxxas Bandit

Traxxas Bandit VXL 2WD 1:10

RC model auta Traxxas Bandit 1:10 VXL TQI TSM RTR s elektronickou stabilizací jízdy TSM. Výkonný střídavý motor Velineon,  prémiová převodovka Magnum 272R, voděodolná elektronika, nejnovější RC souprava Traxxas TQi BlueTooth Ready, pohon zadních kol 2WD. Rychlost až 112 km/h.