HOBBYZONE CARBON CUB 2 1.3m SAFE RTF BASIC

Nadšenci modelářství, pozor! Představujeme vám HOBBYZONE CARBON CUB 2 1.3m SAFE RTF BASIC - dokonalý RC model letadla, který vás zaujme svým vzhledem, výkonem a jednoduchostí ovládání. Tento produkt je ideální pro začátečníky i pokročilé modeláře, kteří hledají kvalitní a spolehlivý model pro nekonečné hodiny zábavy.

HOBBYZONE CARBON CUB 2 je vybaven nejmodernější technologií SAFE, která zajišťuje stabilní let a snadné ovládání. Díky tomu se nemusíte bát, že byste při prvním letu ztratili kontrolu nad modelem. Navíc obsahuje RC vysílač Spektrum DXs v módu 2 (plyn na levé ruce), který umožňuje plynulé a přesné řízení letadla.

Pohon modelu zajišťuje střídavý motor Parkzone 480 BL Outrunner 960Kv, který poskytuje dostatek síly pro akrobatické manévry a dlouhý let. Střídavý regulátor 30A zase zajistí optimální výkon motoru a serva E-flite servo DSV130 Digital MG a E-flite servo DSV130 Digital voděodolné poskytují precizní ovládání kormidel.

Balíček obsahuje vše, co potřebujete pro sestavení a let modelu, včetně návodu v češtině. Stačí jen nabit akumulátor a můžete vyrazit do vzduchu!

5 přesvědčivých a persuasivních odrážek s největšími benefity produktu:

1. Ideální pro začátečníky i pokročilé modeláře: HOBBYZONE CARBON CUB 2 je snadno ovladatelný a zábavný model pro všechny úrovně zkušeností.
2. Stabilní let díky technologii SAFE: Bezpečnostní systém SAFE zajišťuje stabilní let a snadné ovládání, takže se nemusíte bát ztráty kontroly nad modelem.
3. Výkonný motor a precizní serva: Střídavý motor Parkzone 480 BL Outrunner 960Kv a serva E-flite servo DSV130 Digital MG a E-flite servo DSV130 Digital voděodolné poskytují dostatek síly pro akrobatické manévry a precizní ovládání kormidel.
4. Kompletní balení: V balení najdete vše, co potřebujete pro sestavení a let modelu, včetně návodu v češtině.
5. Kvalita a spolehlivost: HOBBYZONE CARBON CUB 2 je vyroben z kvalitních materiálů a komponentů, které zaručují dlouhou životnost a spolehlivý provoz.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento skvělý RC model letadla! Objednejte si HOBBYZONE CARBON CUB 2 1.3m SAFE RTF BASIC ještě dnes a zažijte nekonečné hodiny zábavy ve vzduchu!