Blackzon Slyder MT a ST (představení RC modelu)

Nové RC modely aut BlackZon Slyder MT a ST 

Jste fanoušci stylových a kvalitních RC aut, která nezruinují váš rozpočet? Máme pro vás skvělou zprávu! Představujeme dva úžasné RC modely, které si získají vaše srdce. První je monster truck BlackZon Slyder MT, druhý pak truggy BlackZon Slyder ST. Oba modely jsou vybudovány na identickém podvozku, liší se pouze drobnými detaily, které podtrhují jejich jedinečný charakter. 

Nyní je na vás, abyste si vybrali. Upřednostňujete robustní vzhled monster trucku nebo sportovní linie truggy? Nezáleží na tom, pro který typ se rozhodnete, oba modely se dokážou vyrovnat s jakýmkoli terénem – ať už je to lehký povrch nebo náročnější podmínky. A co víc, ani sníh pro ně není překážkou, díky voděodolné elektronice si užijete zábavu v jakémkoliv počasí. 

Vyberte si svého favorita a užijte si adrenalinovou jízdu s našimi RC modely BlackZon Slyder!

Blackzon Slyder MT a ST

Blackzon Slyder MT 4WD RTR 1:16

Tento malý RC model auta monster trucku v měřítku 1:16 s pohonem všech kol je perfektní volbou pro všechny nadšence RC modelů kteří hledají cenově dostupné RC auto. Pokud toužíte po vzrušujících skocích, dechberoucích kaskadérských manévrech a nebojíte se ani toho nejtěžšího terénu, BlackZon Slyder MT je přesně pro vás. Stačí jen nabít baterie a můžete vyrazit za dobrodružstvím, které vás bude bavit stále znovu a znovu. Připravte se na nekonečnou zábavu s BlackZon Slyder MT!

Mnoho barevných variant

Blackzon Slyder MT a ST

Blackzon Slyder ST 4WD RTR 1:16

Tento kompaktní RC model truggy v měřítku 1:16 s pohonem 4x4 představuje ideální volbu pro všechny fanoušky RC modelů aut, kteří vyhledávají kvalitní a cenově dostupnou zábavu. BlackZon Slyder ST je stvořený pro ty, kteří touží po adrenalinu nabitých skocích a vzrušujících akrobatických kouscích, a kteří se nezaleknou ani těch nejnáročnějších terénů. Nabijte baterii a vydejte se naproti dobrodružstvím, která vám budou poskytovat radost stále dokola. Už se nemůžete dočkat nekonečné zábavy, kterou vám přinese BlackZon Slyder ST? Vezměte jej s sebou a užijte si nezapomenutelné chvíle s tímto úžasným RC autem

Mnoho barevných variant