RC auto Traxxas Ford Fiesta ST 2BL

RC auto Traxxas Ford Fiesta ST Rally BL2 je model rallyového auta v měřítku 1:10, které je inspirováno skutečným závodním vozem Ford Fiesta ST. Tento model od společnosti Traxxas je navržen pro vysokou výkonnost a odolnost, což je typické pro všechny produkty této značky. Traxxas je známý svými kvalitními a inovativními RC modely, které jsou určeny jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

Ford Fiesta ST Rally BL2 je vybaven pohonem všech čtyř kol (4WD), což zaručuje lepší trakci a ovladatelnost na různých typech povrchů. Srdcem modelu je výkonný střídavý elektromotor, který je schopen autu dodat dostatečný výkon pro rychlé zrychlení a vysokou maximální rychlost. Součástí auta je také kvalitní elektronický regulátor otáček (ESC), který umožňuje jemné nastavení výkonu motoru.

Model je dodáván jako RTR (Ready-To-Run), což znamená, že je připraven k jízdě hned po vybalení z krabice. K provozu modelu je obvykle potřeba pouze dobít baterii a případně přikoupit baterie do vysílače. Traxxas Ford Fiesta ST Rally BL2 je vybaven moderním vysílacím zařízením s dostatečným dosahem a přesným řízením, což umožňuje precizní ovládání modelu.

Atraktivní karoserie

Karoserie modelu je detailně propracovaná a věrně imituje vzhled skutečného závodního vozu Ford Fiesta ST, včetně autentických dekorací. Součástí balení může být také několik dalších doplňků a náhradních dílů, které umožňují uživatelům upravit a přizpůsobit model podle vlastních představ.
Traxxas Ford Fiesta ST Rally 2BL

Pro zajištění dlouhé životnosti a vysoké odolnosti je model vybaven robustním podvozkem a odolnými komponenty, které vydrží nároky i náročnějšího terénu. Díky tomu je možné s modelem jezdit nejen na hladkém asfaltu, ale i na nezpevněných cestách nebo v lehkém terénu.

Pokud hledáte kvalitní a výkonný RC model auta, který je schopen nabídnout autentický zážitek z rallyové jízdy, Traxxas Ford Fiesta ST Rally BL2 by mohl být správnou volbou.

Dvě barevné varianty

Náš nový model autíčka je nyní dostupný ve dvou atraktivních barevných provedeních, takže si můžete vybrat přesně podle svého vkusu. Ať už máte raději klasickou eleganci nebo výrazné barvy, máme pro vás to pravé. Přijďte se podívat a vyberte si model, který nejlépe vyjádří váš osobitý styl!"

Traxxas Ford Fiesta ST Rally 2BL

Traxxas Ford Fiesta ST Rally 2BL (modrá)

Traxxas Ford Fiesta ST Rally 2BL

Traxxas Ford Fiesta ST Rally 2BL (červená)