Kavan GRT-10 Thunder a Lightning

Kavan GRT-10 Thunder a Lightning

Rádi bychom vám představili nejnovější přírůstky do naší kolekce – RC modely aut ze série GRT-10, které přicházejí od renomované firmy Kavan. Tyto modely v měřítku 1:10 jsou skvělou volbou pro každého, ať už jste na začátku svého RC dobrodružství nebo máte za sebou již nespočet hodin řízení. Jednou z hlavních předností těchto RC aut je jejich vynikající poměr mezi cenou a kvalitou. Navíc oceníte i širokou dostupnost náhradních dílů, což vám zaručí dlouhé hodiny bezstarostné zábavy bez obav z případných poškození.

Skvělý poměr cena a kvalita

Naše modely byly navrženy s důrazem na to, aby vám byly skvělými společníky i v náročném terénu. Ať už se vydáte objevovat krásy přírody nebo si chcete dopřát vzrušující jízdu městskými ulicemi, naše GRT-10 jsou připraveny naplnit všechna vaše očekávání. Nemusíte se obávat ani nepříznivého počasí – vzhledem k voděodolnému provedení elektroniky jsou tyto modely vybaveny pro dobrodružství za každého počasí, ať už vás zastihne sníh či déšť. Pojďme se nyní podrobněji seznámit s jednotlivými modely.

Kavan GRT-10 Thunder a Lightning

Kavan GRT-10 Lightning

Model Truggy o délce 412mm v měřítku 1:10 s pohonem všech kol je vhodný pro všechny co mají rádi jízdu venku jak na asfaltu tak i těžkém terénu. Pro méně náročné uživatele je připraven model se stejnosměrným pohonem který dosahuje rychlosti až 35km/hod.

Pro náročnější uživatele kteří chtějí maximální výkon a rychlost je připraven model se střídavým brushless pohonem co dosahuje rychlosti až 50km/hod. Obě verze nabízíme ve dvou barevných variantách (modrá a červená)

Klikni pro více informací

Kavan GRT-10 Thunder

Model Monster Trucku o délce 425 mm v měřítku 1:10  s pohonem 4x4 je dokonalým společníkem pro všechny nadšence do adrenalinové jízdy, ať už se rozhodnete prozkoumávat asfaltové silnice nebo si užívat dobrodružství na náročném terénu. Pro ty, kteří hledají spolehlivou zábavu bez potřeby extrémních výkonů, máme připravenou variantu s klasickým stejnosměrným motorem, která dosahuje rychlosti 35 km/h.

Pro zkušenější řidiče, kteří touží po maximální síle a rychlosti, jsme vyvinuli verzi s výkonným střídavým brushless motorem, která na rovince rozvine rychlost až 50 km/h. Oba modely jsou dostupné ve dvou atraktivních barevných provedeních – dynamické modré a energické červené

Více informací najdete ZDE
Kavan GRT-10 Thunder a Lightning

Dva druhy pohonu