STŘÍDAVÝ MOTOR MAVERICK FLX10-3665-3100KV

Kód: HPIMV150239
1 499 Kč 1 239 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

29.500
Přes 29.500 zákazníků
Za 16let fungování Eshopu máme přes 29.500 spokojených zákazníků nejen z České Republiky ale i Slovenské republiky.
Ověřený obchod
Ověřený obchod
Jsme důvěryhodný a lety ověřený český Eshop s dlouhou tradicí již od roku 2007.
Pravidelné akce a slevy
Akce a slevy
Pravidelně pořádáme akce a slevy na zboží. Aby vám neunikla žádná akce nebo sleva přihlaste se k odběru novinek.
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Dopravu zdarma při objednávce nad 3990,-Kč. Doručujeme prostřednictvím Zásilkovny nebo České pošty po celé ČR a SK.

Detailní popis produktu

The FLX10-3665-3100KV is a zero-maintenance sensorles brushless motor for the ultimate in performance and ease of use, and is standard equipment in the Quantum+ Flux kits.

Features:
KV (No Load):3100KV
LiPo: 2-3S
Poles: 4
Shaft: 5.0mm
Connectors: 4.0mm Bullet 
Dimensions (mm): Φ=36 / L=65

NOTE: Before driving in wet conditions, make sure that other electronics fitted to the vehicle are safe to use (marked as water-resistant or waterproof), or that they are fully enclosed and protected from water and moisture (such as in a sealed receiver/battery case). Fans mounted on speed controllers are not water resistant - we recommend to disconnect the fan from the ESC before driving in wet conditions and allow it to dry fully before reconnecting the fan power. Lubricate exposed metal drivetrain parts such as bearings, outdrives and diff shafts before driving in wet conditions. Motors are not intended for submerged use and may be damaged if used when under water. After driving in wet conditions, make sure to rinse off dirt and any corrosive liquids like saltwater with plain water and re-lubricate metal drivetrain parts.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jedním z předních jmen ve světě RC modelů aut je bezpochyby firma Maverick. Tato společnost, známá svou nepopiratelnou kvalitou a inovativními nápady, se již dlouhou dobu věnuje výrobě RC modelů aut. Jejich sortiment zahrnuje širokou škálu modelů, které uspokojí jak začátečníky, tak pokročilé nadšence tohoto koníčka.

RC modely aut od firmy Maverick jsou zvlášť oceňovány pro svou robustnost a odolnost. Materiály použité při výrobě jsou pečlivě vybrány tak, aby dokázaly odolat i náročným podmínkám, které s sebou přináší řízení těchto modelů. Přitom si ale zachovávají svou lehkost, díky které je řízení pohodlné a snadné.

Není pochyb o tom, že Maverick je firma, která klade velký důraz na detaily. Každý model auta je navržen s ohledem na autenticitu, ať už se jedná o sportovní vozy nebo terénní monster trucky. I malé detaily jako jsou loga značky na kapotě nebo precizně vyvedené světlomety jsou důkazem toho, jak pečlivě a s jakou láskou jsou tyto modely vytvářeny.

Kromě estetické stránky je potřeba zmínit i technické aspekty modelů od firmy Maverick. Je zde kladen velký důraz na výkon a rychlost. Mnohé z modelů jsou vybaveny vyspělou technologií, která umožňuje dosahovat fascinujících rychlostí a to i na náročných terénech.

K dispozici jsou modely s různými typy pohonu - od elektrických přes nitro až po benzínové modely. Maverick tak nabízí širokou paletu možností, jak si užít radosti z řízení RC modelů aut.

Jednoduše řečeno, RC modely aut od firmy Maverick jsou více než jen hračky. Jsou to precizně vytvořené repliky skutečných aut, které nabízejí hodiny zábavy a možnost naučit se něco nového. Zároveň jsou to také výrobky, které jsou vytvořeny s ohledem na potřeby zákazníků a jejich touhu po kvalitě a výkonu. Ať už jste začátečník nebo zkušený řidič, Maverick má pro vás ten správný model.